Tegelzetter Hilversum

Zoekt u een zeer ervaren tegelzetter in Hilversum of omgeving? U heeft ons gevonden! Al ruim 25 jaar leveren wij vakmanschap als het gaat om het betegelen van uw Badkamer, keuken, toilet en/of buitenterras. Zo beheersen wij de traditionele tegelzettechniek in de specie nog. Maar ook modernere technieken zijn ons bekent. We kijken per opdracht welke techniek het beste past. Als vakkundige tegelzetter werken wij uw tegelwerk netjes af, inclusief strakke kitvoegen.

Diverse mensen gingen u voor, bekijk de reviews!

Tegelzetter hilversum
Ruim assortiment tegels, gelegd door een tegelzetter van niveau

Professionele Tegelzetter in Hilversum

Wanneer u een ervaren en deskundige tegelzetter in Hilversum nodig heeft bent u bij Tegel Ambacht aan het juiste adres. We zijn tegelvakhandel en tegelzetter ineen. Wij kunnen u gedegen adviseren en hebben in de afgelopen 28 jaar al veel projecten als tegelzetter voltooid. Niet alleen als tegelzetter kunnen we voor u van betekenis zijn, ook de complete badkamerverbouwing en toiletverbouwing bij u in Hilversum wordt door ons verzorgd. Alles in één hand met slechts één aanspreekpunt!

Offerte

Wilt u meteen een afspraak? Bel 035-6837766. U mag ook een offerte aanvragen via info@tegelambacht.nl of het contactformulier hiernaast.

Vraag een offerte aan