Tegelzetter Harderwijk

Zoekt u een zeer ervaren tegelzetter in Harderwijk of omgeving? U heeft ons gevonden! Al ruim 25 jaar leveren wij vakmanschap als het gaat om het betegelen van uw Badkamer, keuken, toilet en/of buitenterras. Zo beheersen wij de traditionele tegelzettechniek in de specie nog. Maar ook modernere technieken zijn ons bekent. We kijken per opdracht welke techniek het beste past. Als vakkundige tegelzetter werken wij uw tegelwerk netjes af, inclusief strakke kitvoegen.

Diverse mensen gingen u voor, bekijk de reviews!

Tegelzetter harderwijk
Ruim assortiment tegels, gelegd door een tegelzetter van niveau

Professionele Tegelzetter in Harderwijk

Al ruim 25 jaar leveren wij kwaliteit als het gaat om het betegelen van uw keuken, toilet, badkamer, vloeren of buitenterras. Wij beheersen zowel de traditionele tegelzet-techniek (in de specie) nog als ook de modernste lijmtechnieken. Als bekwaam tegelzetter werken wij de betegeling netjes af, inclusief strakke kitvoegen. Wij kunnen een uitgebreid assortiment aan de meest unieke tegels leveren en juist plaatsen. Zo profiteert u van één aanspreekpunt voor een project waar veel aandacht voor benodigd is.

Offerte

Wilt u meteen een afspraak? Bel 0341-266145. U mag ook een offerte aanvragen via info@tegelambacht.nl of het contactformulier hiernaast.

Vraag een offerte aan