Tegelzetter Ermelo

Zoekt u een zeer ervaren tegelzetter in Ermelo of omgeving? U heeft ons gevonden! Al ruim 25 jaar leveren wij vakmanschap als het gaat om het betegelen van uw Badkamer, keuken, toilet en/of buitenterras. Zo beheersen wij de traditionele tegelzettechniek in de specie nog. Maar ook modernere technieken zijn ons bekent. We kijken per opdracht welke techniek het beste past. Als vakkundige tegelzetter werken wij uw tegelwerk netjes af, inclusief strakke kitvoegen.

Diverse mensen gingen u voor, bekijk de reviews!

tegelzetter ermelo
Ruim assortiment tegels, gelegd door een tegelzetter van niveau

Professionele Tegelzetter in Ermelo

Als u een goede tegelzetter in Ermelo nodig heeft bent u bij Tegel Ambacht aan het juiste adres! Wij verkopen wand– en vloertegels als vakhandel en brengen ze aan in eigen beheer. Wij adviseren u uitgebreid en hebben in de laatste 27 jaar al heel wat leuke projecten en uitdagingen voltooid. Naast de functie van tegelzetter kunnen wij ook zorgdragen voor de voltallige badkamerverbouwing of toiletverbouwing bij u in Ermelo. Dan heeft u alles goed geregeld binnen één bedrijf.

Offerte

Wilt u meteen een afspraak? Bel 0341-266145. U mag ook een offerte aanvragen via info@tegelambacht.nl of het contactformulier hiernaast.

Vraag een offerte aan