Tegelzetter Amersfoort

Zoekt u een zeer ervaren tegelzetter in Amersfoort of omgeving? U heeft ons gevonden! Al ruim 25 jaar leveren wij vakmanschap als het gaat om het betegelen van uw Badkamer, keuken, toilet en/of buitenterras. Zo beheersen wij de traditionele tegelzettechniek in de specie nog. Maar ook modernere technieken zijn ons bekent. We kijken per opdracht welke techniek het beste past. Als vakkundige tegelzetter werken wij uw tegelwerk netjes af, inclusief strakke kitvoegen.

Diverse mensen gingen u voor, bekijk de reviews!

tegelzetter Amersfoort
Ruim assortiment tegels, gelegd door een tegelzetter van niveau

Professionele Tegelzetter in Amersfoort

Als u zoekt naar een deskundig en ervaren tegelzetter in Amersfoort, dan bent u bij Tegel Ambacht aan het goede adres. We zijn immers tegelvakhandel en tegelzetter ineen. Wij adviseren u en hebben in de afgelopen 25 jaar al aardig wat mooie projecten als tegelzetter gemaakt. Niet enkel als tegelzetter kunnen we u van dienst zijn, wij realiseren desgewenst ook de complete badkamerverbouwing en/of toiletverbouwing voor u!

Offerte

Wilt u meteen een afspraak? Bel 0341-266145. U mag ook een offerte aanvragen via info@tegelambacht.nl of het contactformulier hiernaast.

Vraag een offerte aan