Tegelzetter Almere

Zoekt u een zeer ervaren tegelzetter in Almere of omgeving? U heeft ons gevonden! Al ruim 25 jaar leveren wij vakmanschap als het gaat om het betegelen van uw Badkamer, keuken, toilet en/of buitenterras. Zo beheersen wij de traditionele tegelzettechniek in de specie nog. Maar ook modernere technieken zijn ons bekent. We kijken per opdracht welke techniek het beste past. Als vakkundige tegelzetter werken wij uw tegelwerk netjes af, inclusief strakke kitvoegen.

Diverse mensen gingen u voor, bekijk de reviews!

Tegelzetter Almere
Ruim assortiment tegels, gelegd door een tegelzetter van niveau

Professionele Tegelzetter in Almere

Als u een ervaren en vakkundig tegelzetter in Almere nodig heeft, dan is Tegel Ambacht wellicht het geschikte bedrijf voor u. Als vakhandel in tegels en natuursteen verkopen wij allerlei maten en soorten wand- en vloertegels. Van klassiek tot hypermoderne grootformaat tegels. Wij adviseren u terdege en hebben in de afgelopen 26 jaar al heel wat mooie projecten als tegelzetter gerealiseerd in de diverse stadsdelen van Almere. Een groot voordeel van ons bedrijf is dat wij niet alleen tegels zetten, maar we kunnen ook de voltallige renovatie en installatie van uw badkamer of toilet verzorgen!

Offerte

Wilt u meteen een afspraak? Bel 0341-266145. U mag ook een offerte aanvragen via info@tegelambacht.nl of het contactformulier hiernaast.

Vraag een offerte aan