Tegelzetbedrijf Hilversum

In de meer dan 25 jaar die achter ons liggen hebben wij reeds vele mooie tegelvloeren geleverd en gelegd, alsmede vele badkamers en toiletten mogen verbouwen in Hilversum. U zoekt naar een top tegelzetbedrijf in Hilversum? Dat is Tegel Ambacht! Diverse mensen in en rondom Hilversum gingen u voor. Bekijk onze reviews!

Tegelzetbedrijf Almere
De hoogste kwaliteit tegels, zorgvuldig gelegd

Professioneel tegelzetbedrijf in Hilversum

Wanneer u een deskundig en ervaren tegelzetbedrijf zoekt, dan is Tegel Ambacht uit Hilversum het antwoord! We zijn zowel tegelvakhandel als tegelzetbedrijf en kunnen u langs deze weg zeer goed adviseren. Reeds 28 jaar houden wij ons bezig met het verkopen en aanbrengen van tegels en hebben behoorlijk wat projecten opgeleverd. Niet uitsluitend als tegelzetbedrijf zijn we actief, tevens de complete badkamerverbouwing en toiletverbouwing bij u in Hilversum kan door ons verzorgd worden. Zo treft u meerdere disciplines onder 1 dak met 1 aanspreekpunt!

 

Wij staan voor u klaar

Op zoek naar een tegelzetter in Hilversum?

Tegelzetter Almere

Offerte

Wilt u meteen een afspraak? Bel 035-6837766. U mag ook een offerte aanvragen via info@tegelambacht.nl of het contactformulier hiernaast.

Vraag een offerte aan