Tegelzetbedrijf Ermelo

In de meer dan 25 jaar die achter ons liggen hebben wij reeds vele mooie tegelvloeren geleverd en gelegd, alsmede vele badkamers en toiletten mogen verbouwen in Ermelo. U zoekt naar een top tegelzetbedrijf in Ermelo? Dat is Tegel Ambacht! Diverse mensen in en rondom Ermelo gingen u voor. Bekijk onze reviews!

Tegelzetbedrijf Almere
De hoogste kwaliteit tegels, zorgvuldig gelegd

Professioneel tegelzetbedrijf in Ermelo

Indien u een betrouwbaar en ervaren tegelzetbedrijf in Ermelo nodig heeft dan moet u zeker eens aan Tegel Ambacht denken! We zijn een combinatie van tegelvakhandel en tegelzetbedrijf. Wij zullen u deskundig adviseren en hebben in de afgelopen 27 jaar diverse projecten als tegelbedrijf gerealiseerd. Naast de functie van tegelzetten zijn we tevens installateur en verzorgen we ook de complete badkamerverbouwing en toiletverbouwing bij u in Ermelo!

Wij staan voor u klaar

Op zoek naar een tegelzetter in Ermelo?

Tegelzetter Almere

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk bezoek bij u thuis luisteren wij goed naar uw wensen, brengen advies uit en kunnen daarna, indien gewenst, een ontwerp maken. Het kan natuurlijk zijn dat het niet alleen gaat om een badkamerverbouwing, maar ook om bijv. de vernieuwing van uw toiletruimte. Het adviserend gesprek gaat van sloop- en leidingwerk tot de installatie van sanitair en het plaatsen van wand- en vloertegels. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen het middelpunt van de aandacht. Ook aan het zorgvuldig afdekken van toegangsvloeren en trap(pen) wordt gedacht. Tijdens het bezoek nemen we alvast wat monsters mee van diverse sanitaire artikelen, alsmede van populaire wand- en vloertegels. Voor een groter overzicht kan een afspraak gepland worden in één van de tot ons beschikbaar staande showrooms. Deze bevinden zich in diverse plaatsen en dus nooit ver uit de buurt.

Offerte

Na het bezoek bij u thuis in Ermelo gaan we aan de slag en maken een zeer gedetailleerde begroting waarin arbeid en materialen apart benoemd worden. Zo ontstaat er een goed beeld van wat de badkamer of toilet zal gaan kosten. Vaak volgt er daarna nog een aangepaste begroting omdat er wijzigingen plaatsvinden in de keuze van sanitair en/of tegels. Het definitieve exemplaar wordt vervolgens geaccordeerd door beide partijen, waarna de uitvoering wordt ingepland.

Advies gesprek

Vraag een adviesgesprek aan