Tegelzetbedrijf Almere

In de meer dan 25 jaar die achter ons liggen hebben wij reeds vele mooie tegelvloeren geleverd en gelegd, alsmede vele badkamers en toiletten mogen verbouwen in Almere. U zoekt naar een top tegelzetbedrijf in Almere? Dat is Tegel Ambacht! Diverse mensen in en rondom Almere gingen u voor. Bekijk onze reviews!

Tegelzetbedrijf Almere
De hoogste kwaliteit tegels, zorgvuldig gelegd

Professioneel tegelzetbedrijf Almere

Als u een vakkundig en ervaren tegelzetbedrijf in Almere nodig heeft, dan is Tegel Ambacht hét aangewezen bedrijf. We zijn een tegelvakhandel en tegelzetbedrijf ineen. Wij kunnen u uitstekend adviseren en hebben in de afgelopen 26 jaar al heel wat uiteenlopende projecten als tegelzetbedrijf gerealiseerd in zowel Almere-Stad, Almere-Haven als Almere-Buiten. Naast onze functie als tegelzetbedrijf zijn we ook professioneel installateur en kunnen de gehele badkamerverbouwing of toiletverbouwing bij u in Almere uitvoeren. Alles dus in 1 bedrijf met 1 aanspreekpersoon!

Wij staan voor u klaar

Op zoek naar een tegelzetter in Almere?

Tegelzetter Almere

Offerte

Wilt u meteen een afspraak? Bel 0341-266145. U mag ook een offerte aanvragen via info@tegelambacht.nl of het contactformulier hiernaast.

Vraag een offerte aan