Close
Showrooms voor sanitair, badkamermeubels, glazen douchewanden, tegels en natuursteen

Tegel Ambacht is een uitvoerend bedrijf en heeft zelf bewust géén showroom.

We zijn daarentegen merk-onafhankelijk en maken gebruik van de diverse professionele showrooms van onze groothandels. Op deze manier kunnen we u véél meer laten zien dan een opzichzelfstaande showroom kan.                        

Tip: bezoek eens onze digitale ‘showroom’ op Instagram.

Het begint allemaal met ons adviesgesprek bij u thuis. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij een gerichte afspraak voor u maken in één of meerdere specifieke showrooms op het gebied van sanitair, keramische tegels, natuursteen en bijvoorbeeld handgemaakte badkamermeubels. De diverse showrooms bevinden zich door het hele land, dus nooit ver uit de buurt.

Een vrijblijvend showroombezoek gaat dus altijd op afspraak. Neem gerust contact op indien u meer wilt weten of een afspraak wilt maken.

Showroom voor sanitair en keramische tegels

De professionele showroommedewerkers kunnen u terdege adviseren. Met hun ervaring en kennis van het aanbod kunnen zij u verrassen en inspireren en u laten zien dat er heel veel mogelijk is. Met geavanceerde presentatietechnieken laten zij u alvast door uw nieuwe badkamer lopen, zodat u zeker weet dat uw keuze de juiste is!

Showroom specifiek voor keramische tegels

Het aanbod van unieke tegelproducten bij de tegelshowrooms is veelal afkomstig uit ‘tegellanden’ als Italië, Spanje en Duitsland, maar ook uit opkomende economieën als Dubai en Turkije. Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en volgende nieuwste trends.

Showroom specifiek voor natuursteen

Wereldwijde collectie op voorraad bij de natuursteenshowrooms. Grote collectie marmer, basalt, graniet, kwartsiet, leisteen en kalksteen. Veelal direct uit voorraad leverbaar. Wand- en vloertegels, voor binnen en buiten,variërend van anticato tot gepolijst graniet. De medewerkers helpen u graag een goede keuze te maken uit de meer dan 100 verschillende steensoorten en kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Showroom specifiek voor handgemaakte meubels

Onze meubelmaker in Harderwijk heeft een uitgebreide showroom en werkplaats met diverse voorbeelden badkamer- en toiletmeubels. De deskundige medewerkers kunnen u met raad en daad bijstaan een passend ontwerp te bedenken voor uw eigen situatie. U zult versteld staan van wat er allemaal met hout gedaan kan worden en hoeveel houtsoorten en kleuren er zijn. Ook het hang- en sluitwerk is zeer divers en naar ieders wens samen te stellen.

Interesse in een kennismaking of adviesgesprek?

Neem contact met ons op