Showrooms

Tegel Ambacht is een uitvoerend bedrijf en heeft zelf bewust géén showroom. We zijn daarentegen merk-onafhankelijk en maken gebruik van de diverse professionele showrooms van onze groothandels. Op deze manier kunnen we u véél meer laten zien dan een opzichzelfstaande showroom kan.                       

Tip: bezoek eens onze digitale ‘showroom’ op Instagram.

Het begint allemaal met ons adviesgesprek bij u thuis. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij een gerichte afspraak voor u maken in één of meerdere specifieke showrooms op het gebied van sanitair, keramische tegels, natuursteen en bijvoorbeeld handgemaakte badkamermeubels. De diverse showrooms bevinden zich door het hele land, dus nooit ver uit de buurt. 

Een vrijblijvend showroombezoek gaat dus altijd op afspraak. Neem gerust contact op indien u meer wilt weten of een afspraak wilt maken.

Showroom voor sanitair en keramische tegels

De professionele showroommedewerkers kunnen u terdege adviseren. Met hun ervaring en kennis van het aanbod kunnen zij u verrassen en inspireren en u laten zien dat er heel veel mogelijk is. Met geavanceerde presentatietechnieken laten zij u alvast door uw nieuwe badkamer lopen, zodat u zeker weet dat uw keuze de juiste is!

Showroom specifiek voor
keramische tegels

Het aanbod van unieke tegelproducten bij de tegelshowrooms is veelal afkomstig uit ‘tegellanden’ als Italië, Spanje en Duitsland, maar ook uit opkomende economieën als Dubai en Turkije. Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en volgende nieuwste trends.

Showroom specifiek voor natuursteen

Wereldwijde collectie op voorraad bij de natuursteenshowrooms. Grote collectie marmer, basalt, graniet, kwartsiet, leisteen en kalksteen. Veelal direct uit voorraad leverbaar. Wand- en vloertegels, voor binnen en buiten,variërend van anticato tot gepolijst graniet. De medewerkers helpen u graag een goede keuze te maken uit de meer dan 100 verschillende steensoorten en kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Showroom specifiek voor handgemaakte meubels

Onze meubelmaker in Harderwijk heeft een uitgebreide showroom en werkplaats met diverse voorbeelden badkamer- en toiletmeubels. De deskundige medewerkers kunnen u met raad en daad bijstaan een passend ontwerp te bedenken voor uw eigen situatie. U zult versteld staan van wat er allemaal met hout gedaan kan worden en hoeveel houtsoorten en kleuren er zijn. Ook het hang- en sluitwerk is zeer divers en naar ieders wens samen te stellen.

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk bezoek bij u thuis luisteren wij goed naar uw wensen, brengen advies uit en kunnen daarna, indien gewenst, een ontwerp maken. Het kan natuurlijk zijn dat het niet alleen gaat om een badkamerverbouwing, maar ook om bijv. de vernieuwing van uw toiletruimte. Het adviserend gesprek gaat van sloop- en leidingwerk tot de installatie van sanitair en het plaatsen van wand- en vloertegels. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen het middelpunt van de aandacht. Ook aan het zorgvuldig afdekken van toegangsvloeren en trap(pen) wordt gedacht. Tijdens het bezoek nemen we alvast wat monsters mee van diverse sanitaire artikelen, alsmede van populaire wand- en vloertegels. Voor een groter overzicht kan een afspraak gepland worden in één van de tot ons beschikbaar staande showrooms. Deze bevinden zich in diverse plaatsen en dus nooit ver uit de buurt.

Offerte

Na het bezoek bij u thuis gaan we aan de slag en maken een zeer gedetailleerde begroting waarin arbeid en materialen apart benoemd worden. Zo ontstaat er een goed beeld van wat de badkamer of toilet zal gaan kosten. De garantietermijn voor sanitair en tegels is wettelijk minimaal 5 jaar. Echter deze zal, afhankelijk van de materiaalkeuze, door ons verlengd kunnen worden.

Advies gesprek

Vraag een adviesgesprek aan