Close

Sanitair, elektra en badkamermeubels

Sanitair, al dan niet in combinatie met meubels, is datgene wat een badkamer- of toiletinrichting afmaakt. De kranen, sifons, toiletpot, glijstangcombinatie, stortdouchekop, spiegel(kast) etc. En niet te vergeten de badkamer/toilet-accessoires, zoals: toiletrolhouder, reserverolhouder, zeepbakjes/rekjes, handdoekhouders. Waar berg je je schone handdoeken e.d. op? In een stijlvol en praktisch meubel! 

Tip: op onze Instagram pagina treft u een bron van inspiratie aan.

Specifieke showrooms

Tegel Ambacht levert diverse stijlen sanitair, accessoires en badkamer-meubels, van eenvoudig tot zeer luxe en handgemaakt. De diverse stijlen zijn te bezichtigen in de tot ons beschikking staande showrooms. Deze bevinden zich in diverse plaatsen in Nederland. Showrooms voor basic en zeer luxe sanitair. Specifieke showroom voor handgemaakte meubels en showrooms voor maatwerk sanitair van bijvoorbeeld natuursteen. Een vrijblijvend showroombezoek gaat altijd op afspraak. Neem gerust contact op indien u een afspraak wilt maken.

Meer over de showrooms
Badkamerkasten en wastafelmeubels handgemaakt

Onze meubelmaker heeft een uitgebreide showroom en werkplaats met diverse voorbeeld badkamermeubels. De deskundige medewerkers kunnen u met raad en daad bijstaan een passend ontwerp te bedenken voor uw eigen situatie. U zult versteld staan van wat er allemaal met hout gedaan kan worden en hoeveel houtsoorten en kleuren er zijn. Ook het hang- en sluitwerk is zeer divers en naar ieders wens samen te stellen. Diverse stijlen kunnen aangemeten worden, van eenvoudig tot extreem luxe! Wij adviseren u graag.

Bekijk voorbeelden
Voorbeelden van sanitair en badkamermeubels

Moderne combinatie van betonlooktegels met houtlooktegels, Houten meubel met antraciete wastafel en radiator. Regendouche en mooie wastafelkraan met hoge- platte uitloop. Spiegel met LED-verlichting.

Houtkleurige tegels en meubels geven een warme uitstraling aan een badkamer/toilet-inrichting. Vooral in de moderne badkamer, waar ook vaak gewerkt wordt met witte wandtegels en donkere vloertegels, zijn bijvoorbeeld massief eikenhouten meubels een lust voor het oog!

Bekijk voorbeelden

Interesse in meer informatie?

Neem contact met ons op