Sanitair, elektra en badkamermeubels

badkamerrenovatie ermelo
Regel meer dan uw nieuwe tegels met Tegel Ambacht

Sanitair, elektra en meubels maken de badkamer

Sanitair, al dan niet in combinatie met meubels, is datgene wat een badkamer- of toiletinrichting afmaakt. De kranen, sifons, toiletpot, glijstangcombinatie, stortdouchekop, spiegel(kast) etc. En niet te vergeten de badkamer/toilet-accessoires, zoals: toiletrolhouder, reserverolhouder, zeepbakjes/rekjes, handdoekhouders. Waar berg je je schone handdoeken e.d. op? In een stijlvol en praktisch meubel! 

Tip: op onze Instagram pagina treft u een bron van inspiratie aan.

Doe uw inspiratie op

Breng een bezoek aan een showroom

Tegel Ambacht levert diverse stijlen sanitair, accessoires en badkamer-meubels, van eenvoudig tot zeer luxe en handgemaakt. De diverse stijlen zijn te bezichtigen in de tot ons beschikking staande showrooms. Deze bevinden zich in diverse plaatsen in Nederland. Showrooms voor basic en zeer luxe sanitair. Specifieke showroom voor handgemaakte meubels en showrooms voor maatwerk sanitair van bijvoorbeeld natuursteen. Een vrijblijvend showroombezoek gaat altijd op afspraak. Neem gerust contact op indien u een afspraak wilt maken. Let op: wij beschikken niet over eigen showrooms, dit betreffen showrooms van onze leveranciers waar u op afspraak met ons op bezoek kan gaan.

Uniek en kwalitatief

Op maat gemaakt badkamermeubels

Onze meubelmaker heeft een uitgebreide showroom en werkplaats met diverse voorbeeld badkamermeubels. De deskundige medewerkers kunnen u met raad en daad bijstaan een passend ontwerp te bedenken voor uw eigen situatie. U zult versteld staan van wat er allemaal met hout gedaan kan worden en hoeveel houtsoorten en kleuren er zijn. Ook het hang- en sluitwerk is zeer divers en naar ieders wens samen te stellen. Diverse stijlen kunnen aangemeten worden, van eenvoudig tot extreem luxe! Wij adviseren u graag.

Doe uw inspiratie op

Voorbeelden van sanitair en badkamermeubels

Moderne combinatie van betonlooktegels met houtlooktegels, Houten meubel met antraciete wastafel en radiator. Regendouche en mooie wastafelkraan met hoge- platte uitloop. Spiegel met LED-verlichting.Houtkleurige tegels en meubels geven een warme uitstraling aan een badkamer/toilet-inrichting. Vooral in de moderne badkamer, waar ook vaak gewerkt wordt met witte wandtegels en donkere vloertegels, zijn bijvoorbeeld massief eikenhouten meubels een lust voor het oog!

Badkamer verbouwen Amersfoort

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk bezoek bij u thuis luisteren wij goed naar uw wensen, brengen advies uit en kunnen daarna, indien gewenst, een ontwerp maken. Het kan natuurlijk zijn dat het niet alleen gaat om een badkamerverbouwing, maar ook om bijv. de vernieuwing van uw toiletruimte. Het adviserend gesprek gaat van sloop- en leidingwerk tot de installatie van sanitair en het plaatsen van wand- en vloertegels. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen het middelpunt van de aandacht. Ook aan het zorgvuldig afdekken van toegangsvloeren en trap(pen) wordt gedacht. Tijdens het bezoek nemen we alvast wat monsters mee van diverse sanitaire artikelen, alsmede van populaire wand- en vloertegels. Voor een groter overzicht kan een afspraak gepland worden in één van de tot ons beschikbaar staande showrooms. Deze bevinden zich in diverse plaatsen en dus nooit ver uit de buurt.

Offerte

Na het bezoek bij u thuis gaan we aan de slag en maken een zeer gedetailleerde begroting waarin arbeid en materialen apart benoemd worden. Zo ontstaat er een goed beeld van wat de badkamer of toilet zal gaan kosten. Vaak volgt er daarna nog een aangepaste begroting omdat er wijzigingen plaatsvinden in de keuze van sanitair en/of tegels. Het definitieve exemplaar wordt vervolgens geaccordeerd door beide partijen, waarna de uitvoering wordt ingepland.

Advies gesprek

Vraag een adviesgesprek aan