Over ons

Over Tegel Ambacht®

Modern in techniek, ouderwets in kwaliteit

Tegelambacht
Contact?

0341-266145 of info@tegelambacht.nl

Tegel Ambacht® is een oer-Hollands bedrijf. Groots geworden door klein te blijven!
Als geregistreerd merk en vakhandel in A-kwaliteit sanitair en tegels zijn we al meer dan 25 jaar een begrip in Midden-Nederland. Naast de verkoop zorgen wij tevens voor vakkundige installatie van alle aangekochte producten volgens de eisen die aan goed installatie- en tegelwerk gesteld worden. Daarnaast hebben we nog een bedrijf opgericht welke gespecialiseerd is in klimaattechniek. Hier kunt u terecht voor o.a. uw cv-ketel, airconditioning en warmtepomp. Dit bedrijf is volledig gecertificeerd conform de nieuwste wetgeving: www.klimaatwacht.nl.

T. Vlaanderen

• Oprichter
• Installateur
• Gediplomeerd tegelzetter
• Cv-monteur (CO-gediplomeerd)
• STEK-koelmonteur
• Inbedrijfsteller

Uniek

Badkamerrenovatie met unieke stofreductie en aircleaning

Bij een badkamer/toiletrenovatie of het slopen van een tegelvloer komt veel stof vrij. Tegel Ambacht® is ouderwets in kwaliteit, maar modern in techniek en loopt daarom voorop in het zo veel mogelijk reduceren van dit vrijgekomen stof. Onze professionele aircleaner reinigt de lucht met een capaciteit van maar liefst 500m3 per uur! Voor onszelf is dit prettig, maar de klant is er helemaal blij mee! De aircleaner wordt tijdens de sloopwerkzaamheden in de ruimte geplaatst en zuigt de vervuilde lucht door diverse filters heen om het aan de achterkant weer schoon uit te blazen. Tevens maken wij gebruik van zogeheten ‘bronafzuigingen’ zoals afzuigkappen op onze slijp- en freesmachines.

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk bezoek bij u thuis luisteren wij goed naar uw wensen, brengen advies uit en kunnen daarna, indien gewenst, een ontwerp maken. Het kan natuurlijk zijn dat het niet alleen gaat om een badkamerverbouwing, maar ook om bijv. de vernieuwing van uw toiletruimte. Het adviserend gesprek gaat van sloop- en leidingwerk tot de installatie van sanitair en het plaatsen van wand- en vloertegels. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen het middelpunt van de aandacht. Ook aan het zorgvuldig afdekken van toegangsvloeren en trap(pen) wordt gedacht. Tijdens het bezoek nemen we alvast wat monsters mee van diverse sanitaire artikelen, alsmede van populaire wand- en vloertegels. Voor een groter overzicht kan een afspraak gepland worden in één van de tot ons beschikbaar staande showrooms. Deze bevinden zich in diverse plaatsen en dus nooit ver uit de buurt.

Offerte

Na het bezoek bij u thuis gaan we aan de slag en maken een zeer gedetailleerde begroting waarin arbeid en materialen apart benoemd worden. Zo ontstaat er een goed beeld van wat de badkamer of toilet zal gaan kosten. Wellicht volgt er daarna nog een aangepaste begroting omdat er wijzigingen plaatsvinden in de keuze van sanitair en/of tegels. Het definitieve exemplaar wordt vervolgens geaccordeerd door beide partijen, waarna de uitvoering wordt ingepland.

Advies gesprek

Vraag een adviesgesprek aan