Close

Over Ons

Tegel Ambacht® is een oer-Hollands bedrijf. Groots geworden door klein te blijven! 

Als geregistreerd merk en vakhandel in A-kwaliteit sanitair en tegels zijn we al meer dan 25 jaar een begrip in Midden-Nederland. Naast de verkoop zorgen wij tevens voor vakkundige installatie van alle aangekochte producten volgens de eisen die aan goed installatie- en tegelwerk gesteld worden.

 

Constantijn Vlaanderen

Is de oprichter van Tegel Ambacht. Hij staat aan het roer en bezit gedegen vakkennis, jarenlange ervaring en een no nonsense mentaliteit. Samen met een aantal collega’s voert hij alle disciplines uit. Tegel Ambacht werkt uitsluitend met ervaren en gediplomeerde vakmensen die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op hun gebied.

 

Badkamerrenovatie met unieke stofreductie en aircleaning

Bij een badkamer/toiletrenovatie of het slopen van een tegelvloer komt veel stof vrij. Tegel Ambacht is ouderwets in kwaliteit, maar modern in techniek en loopt daarom voorop in het zo veel mogelijk reduceren van dit vrijgekomen stof. Onze professionele aircleaner reinigt de lucht met een capaciteit van maar liefst 500m3 per uur! Voor onszelf is dit prettig, maar de klant is er helemaal blij mee!

De aircleaner wordt tijdens de sloopwerkzaamheden in de ruimte geplaatst en zuigt de vervuilde lucht door diverse filters heen om het aan de achterkant weer schoon uit te blazen. Tevens maken wij gebruik van zogeheten ‘bronafzuigingen’ zoals afzuigkappen op onze slijp- en freesmachines.

Tegel Ambacht biedt als badkamerbedrijf en installateur haar diensten aan in plaatsen als Hilversum, Loosdrecht, Laren, Blaricum, Bussum, Naarden, Eemnes, Baarn, Utrecht, Harderwijk, Amersfoort, Ermelo, Nunspeet.

Interesse in een kennismakingsgesprek?