Close

Ervaringen Tegel Ambacht

Hieronder treft u een greep aan van de diverse bevindingen die klanten hebben over ons bedrijf. Uiteraard bestaat de mogelijkheid voor u om met één of meerdere van deze klanten in contact te komen. Wij moeten dan wel eerst toestemming vragen aan de desbetreffende klant.

Nori & Fred, Badkamerrenovatie Almere

Eindelijk een vakman die communiceert, zich aan de afspraken houdt en met je meedenkt! Onze badkamer heeft een totale metamorfose ondergaan en wij zijn super gelukkig met het eindresultaat. Dankjewel Thijk!


Sven, Badkamerrenovatie Hilversum

Kundig en inhoudelijk vakmanschap. De verassingen die naar voren kwamen tijdens de verbouwing zijn ook keurig opgevangen. Daarnaast is er ook net en opgeruimd gewerkt en dat vind ik wel zo prettig dat je huis niet ontploft van de rotzooi tijdens werkzaamheden.

J, Badkamerrenovatie Harderwijk

Zeer tevreden over de badkamerverbouwing! Tegel Ambacht adviseert en communiceert erg goed. Offerte was duidelijk en snel binnen. Levert kwaliteitsproducten. Prijs-kwaliteitsverhouding is in orde, evenals de nazorg. En niet onbelangrijk, binnen gewenste periode klaar!

Abel, Badkamerrenovatie Harderwijk

Zeer tevreden. Tegelambacht heeft onze douche volledig betegeld en geïnstalleerd. goede communicatie! alles naar wens, bij onduidelijkheden prima overleg.

 

Peter Esser
Peter Esser

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Prettig in communicatie, komt afspraken na zoals het hoort. Uitzoeken van de tegels zelfs mogelijk voor de deur vanuit de pick-up. Kwaliteit en ambacht, wat de naam ook aangeeft. Zeer tevreden!

Jolanda dR
Jolanda dR

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Tegelambacht is een fijne bedrijf geleid door Thijk Vlaanderen. Hij is een excellente vakman die kennis van zaken heeft. Hij werkt snel, schoon en degelijk. Ik zal hem zeker weer inhuren voor toekomstige klussen.

Donald Müller
Donald Müller

4 out of 5 stars

posted 3 years ago

Door een ongelukje is tijdens schoonmaakwerkzaamheden is bij het verplaatsen van een lampet, de handvat van een kan van boven een rekje van het toilet abrupt afgebroken en in de wc-pot terecht gekomen (de bril stond toevalligerwijs open) waardoor een onherstelbare gat in de wc-pot is ontstaan. Het toilet moest vernieuwd worden. Omdat we een toilet hebben met een hygiëne spoelconstructie er boven op dat gelukkig nog in tact bleef, is de schade dus alleen om het vervangen van de pot. Omdat we geen gebruik meer konden maken van het toilet, moesten we snel een sanitaire installateur zien te bereiken die op korte termijn een nieuwe WC- pot kon installeren. Die vonden we direct de volgende dag.de Firma Tegel Ambacht belde en kon direct komen om te kijken. Het werkt verdient loodgieters vakmanschap en ervaring en dat bleek ook wel, want er moest nog diverse aanpassingen verricht worden voordat alles weer op z'n plaats te krijgen. Uiteindelijk gelukt. De Firma Tegel Ambacht uit Hierden krijgt van ons een dikke 8.
Donald Müller Amersfoort

Memon Saaidi
Memon Saaidi

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

"Je betaalt voor een vakman en krijgt vakwerk"
Wij hebben de laatste week van 2015 de woonkamer en keuken laten tegelen door Tegelambacht. Thijk Vlaanderen denkt vanaf het begin mee en doet alleen zaken die kwaliteit garanderen. Bij de bezichtiging maakte hij goed duidelijk welke werkzaamheden noodzakelijk zijn, welke optioneel en tegen welke prijs dit mogelijk is.
Hij beloofde kwaliteit en leverde dit ook. De vloer (incl voegen en kit) is binnen de afgesproken termijn klaar en zit er strak uit!
Ik beveel tegelambacht graag aan en maak zeker weer gebruik van hun diensten als de badkamer aan de beurt is.

Tessa valk
Tessa valk

4 out of 5 stars

posted 3 years ago

Tegelambacht heeft voor ons de badkamer volledig gerenoveerd. De badkamer was er behoorlijk aan toe nadat we het huis over hadden gekocht van een woningcorporatie.
De douche is opnieuw betegeld en ziet er weer heerlijk fris uit, alle leidingen zijn nu netjes weggewerkt in de muren, de douche van de ene naar de andere kant verplaatst, een mooi hang-toilet geïnstalleerd en meer.
Ook is er geholpen om de wasmachine een etage hoger te installeren met nette water afvoer.
Wat wij zeer prettig vonden is dat bij Tegelambacht je van begin tot eind door de offerte mee werden genomen, was er iets niet duidelijk dan neemt Tegelambacht er de tijd voor om het je uit te leggen. We merkte ook dat meedenken met de klant (wij) Tegelambacht niet vreemd is, tijdens de werkzaamheden kwamen er punten naar voren waar wij als klant nog niet over nagedacht hadden. Dit werd door Tegelambacht netjes onder onze aandacht gebracht en na suggesties en goed overleg is er naar onze persoonlijke mening een badkamer naar alle tevredenheid opgeleverd door tegelambacht.

Carry Oostenveld
Carry Oostenveld

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Tegel Ambacht heeft onze badkamer en het toilet voorzien van nieuwe vloer- en wandtegels. De badkamer heeft 4 schuine wanden. Wij zijn onder de indruk hoe Thijk hier een symmetrie in heeft weten aan te brengen. Echt vakwerk!