Close

Ervaringen Tegel Ambacht

Hieronder treft u een greep aan van de diverse bevindingen die klanten hebben over ons bedrijf. Uiteraard bestaat de mogelijkheid voor u om met één of meerdere van deze klanten in contact te komen. Wij moeten dan wel eerst toestemming vragen aan de desbetreffende klant.

Nori & Fred, Badkamerrenovatie Almere

Eindelijk een vakman die communiceert, zich aan de afspraken houdt en met je meedenkt! Onze badkamer heeft een totale metamorfose ondergaan en wij zijn super gelukkig met het eindresultaat. Dankjewel Thijk!


Sven, Badkamerrenovatie Hilversum

Kundig en inhoudelijk vakmanschap. De verassingen die naar voren kwamen tijdens de verbouwing zijn ook keurig opgevangen. Daarnaast is er ook net en opgeruimd gewerkt en dat vind ik wel zo prettig dat je huis niet ontploft van de rotzooi tijdens werkzaamheden.

J, Badkamerrenovatie Harderwijk

Zeer tevreden over de badkamerverbouwing! Tegel Ambacht adviseert en communiceert erg goed. Offerte was duidelijk en snel binnen. Levert kwaliteitsproducten. Prijs-kwaliteitsverhouding is in orde, evenals de nazorg. En niet onbelangrijk, binnen gewenste periode klaar!

Abel, Badkamerrenovatie Harderwijk

Zeer tevreden. Tegelambacht heeft onze douche volledig betegeld en geïnstalleerd. goede communicatie! alles naar wens, bij onduidelijkheden prima overleg.

 

Brian Van der Hulst
Brian Van der Hulst

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Goede service, werkt schoon goed en snel, zou Thijk zeker aanbevelen bij kennissen.
Neemt rustig de tijd voor je om alles uit te zoeken en komt zelf ook met oplossingen of verbeteringen ten tijde van de verbouwing.

Matthijs Boersema
Matthijs Boersema

4 out of 5 stars

posted 5 months ago

Goed werk geleverd, tegels zitten er mooi in, communicatie verliep prima.

Peter Esser
Peter Esser

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Prettig in communicatie, komt afspraken na zoals het hoort. Uitzoeken van de tegels zelfs mogelijk voor de deur vanuit de pick-up. Kwaliteit en ambacht, wat de naam ook aangeeft. Zeer tevreden!

Martin & Joke De Jong
Martin & Joke De Jong

5 out of 5 stars

posted 5 months ago

Groot voordeel: Thijk Vlaanderen,Tegel Ambacht :Alles in één ! Van advies, bestelling tot totaal vakundig gelegde tegelvloer voor onze nieuwe keuken. Top. "Kwaliteit is geen toeval."

Fred van der Meulen
Fred van der Meulen

5 out of 5 stars

posted 10 months ago

Na de aankoop van onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een vakman die ons op korte termijn en tegen een realistische prijs kon helpen met het vervangen van onze kleine en wel erg gedateerde badkamer.

Deze zoektocht heeft helaas even mogen duren met geen tot beperkte beschikbaarheid na de bouwvak en de soms bijzondere prijsstellingen die we mochten ontvangen.

Het contact met Thijk was wat dat betreft een verademing met zijn snelle en vooral nuchtere advisering. Dit gecombineerd met een gedetailleerde, goed onderbouwde offerte en een strakke planning heeft ons over de streep getrokken om met Tegel Ambacht in zee te gaan.

Ook hier mag het resultaat er zijn!
Van binnen is een prachtige uitgebouwde badkamer met bad, toilet, wastafel met ledverlichting en hangkast gerealiseerd
Buiten de badkamer zijn nieuwe kozijnen, deuren en strak gestucte muren opgeleverd.
Ook belangrijk: de planning is gehaald (afronding voor verhuizing) en diverse onvoorziene problemen tijdens de realisatie (mbt bestaand leidingwerk en elektra) zijn tijdig gesignaleerd en netjes opgelost.

Ook een vervangactie van de wasbak (helaas ingescheurd na oplevering) na de realisatie is snel en prima opgelost.

Ik kan dan ook iedereen aanraden om met deze partij in zee te gaan.
Bedankt Thijk!

Peter de Wolff
Peter de Wolff

5 out of 5 stars

posted 5 months ago

Een deel van de meer dan 15 jaar oude badkamer (douchebak, badmeubel, vloer) in ons huis, waar we sinds een paar jaar wonen, was nodig aan vervanging toe. Thijk Vlaanderen heeft ons over de mogelijkheden daarvan uitstekend geadviseerd. Ook heeft hij de problemen die hij tegen kwam bij de renovatie in ons toch al wat oudere huis prima opgelost. Het resultaat mag er zijn! Mooie inloopdouche, vloer en badmeubel. Ook zijn informatie over de offerte voor de renovatie en de mogelijke onzekerheden daarin was prima. Een aanrader dus!