Close

Ervaringen Tegel Ambacht

Hieronder treft u een greep aan van de diverse bevindingen die klanten hebben over ons bedrijf. Uiteraard bestaat de mogelijkheid voor u om met één of meerdere van deze klanten in contact te komen. Wij moeten dan wel eerst toestemming vragen aan de desbetreffende klant.

Nori & Fred, Badkamerrenovatie Almere

Eindelijk een vakman die communiceert, zich aan de afspraken houdt en met je meedenkt! Onze badkamer heeft een totale metamorfose ondergaan en wij zijn super gelukkig met het eindresultaat. Dankjewel Thijk!


Sven, Badkamerrenovatie Hilversum

Kundig en inhoudelijk vakmanschap. De verassingen die naar voren kwamen tijdens de verbouwing zijn ook keurig opgevangen. Daarnaast is er ook net en opgeruimd gewerkt en dat vind ik wel zo prettig dat je huis niet ontploft van de rotzooi tijdens werkzaamheden.

J, Badkamerrenovatie Harderwijk

Zeer tevreden over de badkamerverbouwing! Tegel Ambacht adviseert en communiceert erg goed. Offerte was duidelijk en snel binnen. Levert kwaliteitsproducten. Prijs-kwaliteitsverhouding is in orde, evenals de nazorg. En niet onbelangrijk, binnen gewenste periode klaar!

Abel, Badkamerrenovatie Harderwijk

Zeer tevreden. Tegelambacht heeft onze douche volledig betegeld en geïnstalleerd. goede communicatie! alles naar wens, bij onduidelijkheden prima overleg.

 

Peter Esser
Peter Esser

5 out of 5 stars

posted 5 months ago

Prettig in communicatie, komt afspraken na zoals het hoort. Uitzoeken van de tegels zelfs mogelijk voor de deur vanuit de pick-up. Kwaliteit en ambacht, wat de naam ook aangeeft. Zeer tevreden!

Jolanda dR
Jolanda dR

5 out of 5 stars

posted 7 months ago

Tegelambacht is een fijne bedrijf geleid door Thijk Vlaanderen. Hij is een excellente vakman die kennis van zaken heeft. Hij werkt snel, schoon en degelijk. Ik zal hem zeker weer inhuren voor toekomstige klussen.

Donald Müller
Donald Müller

4 out of 5 stars

posted 3 years ago

Door een ongelukje is tijdens schoonmaakwerkzaamheden is bij het verplaatsen van een lampet, de handvat van een kan van boven een rekje van het toilet abrupt afgebroken en in de wc-pot terecht gekomen (de bril stond toevalligerwijs open) waardoor een onherstelbare gat in de wc-pot is ontstaan. Het toilet moest vernieuwd worden. Omdat we een toilet hebben met een hygiëne spoelconstructie er boven op dat gelukkig nog in tact bleef, is de schade dus alleen om het vervangen van de pot. Omdat we geen gebruik meer konden maken van het toilet, moesten we snel een sanitaire installateur zien te bereiken die op korte termijn een nieuwe WC- pot kon installeren. Die vonden we direct de volgende dag.de Firma Tegel Ambacht belde en kon direct komen om te kijken. Het werkt verdient loodgieters vakmanschap en ervaring en dat bleek ook wel, want er moest nog diverse aanpassingen verricht worden voordat alles weer op z'n plaats te krijgen. Uiteindelijk gelukt. De Firma Tegel Ambacht uit Hierden krijgt van ons een dikke 8.
Donald Müller Amersfoort

Peter de Wolff
Peter de Wolff

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Een deel van de meer dan 15 jaar oude badkamer (douchebak, badmeubel, vloer) in ons huis, waar we sinds een paar jaar wonen, was nodig aan vervanging toe. Thijk Vlaanderen heeft ons over de mogelijkheden daarvan uitstekend geadviseerd. Ook heeft hij de problemen die hij tegen kwam bij de renovatie in ons toch al wat oudere huis prima opgelost. Het resultaat mag er zijn! Mooie inloopdouche, vloer en badmeubel. Ook zijn informatie over de offerte voor de renovatie en de mogelijke onzekerheden daarin was prima. Een aanrader dus!

Jochem Bartels
Jochem Bartels

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Thijk was zeer flexibel in zijn agenda. Dacht vervolgens uitstekend mee met het plaatsen van de tegels en gaf het advies om te voeg te impregneren tegen vuil/vocht. Prijs kwam overeen zoals geoffreerd. Prima werk geleverd! Voor tegelwerk zeker een aanrader.

Memon Saaidi
Memon Saaidi

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

"Je betaalt voor een vakman en krijgt vakwerk"
Wij hebben de laatste week van 2015 de woonkamer en keuken laten tegelen door Tegelambacht. Thijk Vlaanderen denkt vanaf het begin mee en doet alleen zaken die kwaliteit garanderen. Bij de bezichtiging maakte hij goed duidelijk welke werkzaamheden noodzakelijk zijn, welke optioneel en tegen welke prijs dit mogelijk is.
Hij beloofde kwaliteit en leverde dit ook. De vloer (incl voegen en kit) is binnen de afgesproken termijn klaar en zit er strak uit!
Ik beveel tegelambacht graag aan en maak zeker weer gebruik van hun diensten als de badkamer aan de beurt is.