Close

Ervaringen Tegel Ambacht

Hieronder treft u een greep aan van de diverse bevindingen die klanten hebben over ons bedrijf. Uiteraard bestaat de mogelijkheid voor u om met één of meerdere van deze klanten in contact te komen. Wij moeten dan wel eerst toestemming vragen aan de desbetreffende klant.

Nori & Fred, Badkamerrenovatie Almere

Eindelijk een vakman die communiceert, zich aan de afspraken houdt en met je meedenkt! Onze badkamer heeft een totale metamorfose ondergaan en wij zijn super gelukkig met het eindresultaat. Dankjewel Thijk!


Sven, Badkamerrenovatie Hilversum

Kundig en inhoudelijk vakmanschap. De verassingen die naar voren kwamen tijdens de verbouwing zijn ook keurig opgevangen. Daarnaast is er ook net en opgeruimd gewerkt en dat vind ik wel zo prettig dat je huis niet ontploft van de rotzooi tijdens werkzaamheden.

J, Badkamerrenovatie Harderwijk

Zeer tevreden over de badkamerverbouwing! Tegel Ambacht adviseert en communiceert erg goed. Offerte was duidelijk en snel binnen. Levert kwaliteitsproducten. Prijs-kwaliteitsverhouding is in orde, evenals de nazorg. En niet onbelangrijk, binnen gewenste periode klaar!

Abel, Badkamerrenovatie Harderwijk

Zeer tevreden. Tegelambacht heeft onze douche volledig betegeld en geïnstalleerd. goede communicatie! alles naar wens, bij onduidelijkheden prima overleg.

 

Peter Esser
Peter Esser

5 out of 5 stars

posted 11 months ago

Prettig in communicatie, komt afspraken na zoals het hoort. Uitzoeken van de tegels zelfs mogelijk voor de deur vanuit de pick-up. Kwaliteit en ambacht, wat de naam ook aangeeft. Zeer tevreden!

Jolanda dR
Jolanda dR

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Tegelambacht is een fijne bedrijf geleid door Thijk Vlaanderen. Hij is een excellente vakman die kennis van zaken heeft. Hij werkt snel, schoon en degelijk. Ik zal hem zeker weer inhuren voor toekomstige klussen.

Iftin Kuiper
Iftin Kuiper

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Mijn badkamer is voorzien van een mooie inloopdouche en nieuwe kranen.
De kitranden zijn allemaal vervangen. Het ziet er mooi uit.De afspraken verliepen soepel en op tijd. Met de heer van Vlaanderen is het overleg prettig en hij legt alles goed uit. Hij denkt mee en geeft goede tips.Alles wordt netjes opgeruimd en afgevoerd.Het werk viel mee zodat we ook nog ruim onder de begroting bleven. Ik kan hem iedereen aanraden.

Fred van der Meulen
Fred van der Meulen

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Na de aankoop van onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een vakman die ons op korte termijn en tegen een realistische prijs kon helpen met het vervangen van onze kleine en wel erg gedateerde badkamer.

Deze zoektocht heeft helaas even mogen duren met geen tot beperkte beschikbaarheid na de bouwvak en de soms bijzondere prijsstellingen die we mochten ontvangen.

Het contact met Thijk was wat dat betreft een verademing met zijn snelle en vooral nuchtere advisering. Dit gecombineerd met een gedetailleerde, goed onderbouwde offerte en een strakke planning heeft ons over de streep getrokken om met Tegel Ambacht in zee te gaan.

Ook hier mag het resultaat er zijn!
Van binnen is een prachtige uitgebouwde badkamer met bad, toilet, wastafel met ledverlichting en hangkast gerealiseerd
Buiten de badkamer zijn nieuwe kozijnen, deuren en strak gestucte muren opgeleverd.
Ook belangrijk: de planning is gehaald (afronding voor verhuizing) en diverse onvoorziene problemen tijdens de realisatie (mbt bestaand leidingwerk en elektra) zijn tijdig gesignaleerd en netjes opgelost.

Ook een vervangactie van de wasbak (helaas ingescheurd na oplevering) na de realisatie is snel en prima opgelost.

Ik kan dan ook iedereen aanraden om met deze partij in zee te gaan.
Bedankt Thijk!

Peter de Wolff
Peter de Wolff

5 out of 5 stars

posted 9 months ago

Een deel van de meer dan 15 jaar oude badkamer (douchebak, badmeubel, vloer) in ons huis, waar we sinds een paar jaar wonen, was nodig aan vervanging toe. Thijk Vlaanderen heeft ons over de mogelijkheden daarvan uitstekend geadviseerd. Ook heeft hij de problemen die hij tegen kwam bij de renovatie in ons toch al wat oudere huis prima opgelost. Het resultaat mag er zijn! Mooie inloopdouche, vloer en badmeubel. Ook zijn informatie over de offerte voor de renovatie en de mogelijke onzekerheden daarin was prima. Een aanrader dus!

Jochem Bartels
Jochem Bartels

5 out of 5 stars

posted 9 months ago

Thijk was zeer flexibel in zijn agenda. Dacht vervolgens uitstekend mee met het plaatsen van de tegels en gaf het advies om te voeg te impregneren tegen vuil/vocht. Prijs kwam overeen zoals geoffreerd. Prima werk geleverd! Voor tegelwerk zeker een aanrader.