Close

Ervaringen Tegel Ambacht

Hieronder treft u een greep aan van de diverse bevindingen die klanten hebben over ons bedrijf. Uiteraard bestaat de mogelijkheid voor u om met één of meerdere van deze klanten in contact te komen. Wij moeten dan wel eerst toestemming vragen aan de desbetreffende klant.

Nori & Fred, Badkamerrenovatie Almere

Eindelijk een vakman die communiceert, zich aan de afspraken houdt en met je meedenkt! Onze badkamer heeft een totale metamorfose ondergaan en wij zijn super gelukkig met het eindresultaat. Dankjewel Thijk!


Sven, Badkamerrenovatie Hilversum

Kundig en inhoudelijk vakmanschap. De verassingen die naar voren kwamen tijdens de verbouwing zijn ook keurig opgevangen. Daarnaast is er ook net en opgeruimd gewerkt en dat vind ik wel zo prettig dat je huis niet ontploft van de rotzooi tijdens werkzaamheden.

J, Badkamerrenovatie Harderwijk

Zeer tevreden over de badkamerverbouwing! Tegel Ambacht adviseert en communiceert erg goed. Offerte was duidelijk en snel binnen. Levert kwaliteitsproducten. Prijs-kwaliteitsverhouding is in orde, evenals de nazorg. En niet onbelangrijk, binnen gewenste periode klaar!

Abel, Badkamerrenovatie Harderwijk

Zeer tevreden. Tegelambacht heeft onze douche volledig betegeld en geïnstalleerd. goede communicatie! alles naar wens, bij onduidelijkheden prima overleg.

 

Wouter Vrielink
Wouter Vrielink

5 out of 5 stars

posted 2 weeks ago

Professioneel, vriendelijk, nauwkeurig, en flexibel. Thijk weet enorm veel van zijn vak en dat is te zien in het resultaat. Komt afspraken na en denkt in oplossingen.

Peter Esser
Peter Esser

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Prettig in communicatie, komt afspraken na zoals het hoort. Uitzoeken van de tegels zelfs mogelijk voor de deur vanuit de pick-up. Kwaliteit en ambacht, wat de naam ook aangeeft. Zeer tevreden!

Elmar Kamphuis
Elmar Kamphuis

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Niet de goedkoopste maar levert wel uitstekende kwaliteit, is bijzonder professioneel en wordt erg netjes gewerkt. Er wordt meegedacht over wat mooi en praktisch haalbaar is. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!!

Pieter
Pieter

5 out of 5 stars

posted 3 weeks ago

Wij hebben het tegelwerk van onze nieuwe keuken laten uitvoeren door Thijk. Tegelzetten / leggen is een vak apart. Een goede tegelzetter kijkt bijvoorbeeld goed hoe hij/zij uitkomt op de randen en waar de voegen lopen. Omdat we speciale tegels in ons hoofd hadden, zochten we naar een vakman om ze te plaatsen. Die hebben we gekregen! Thijk weet alles van het vak en werkt supernetjes. Echt waar voor je geld!

Irene en Gerard van der Laan
Irene en Gerard van der Laan

5 out of 5 stars

posted 10 months ago

Zéér tevreden!!! Thijk houdt van zijn vak en dat is in alles te merken. Van advies tot uitvoer, alles wordt met dezelfde aandacht en hoogwaardige kwaliteit uitgevoerd. Wij hebben onze badkamer en wc geheel laten renoveren. We zijn echt heel blij met het resultaat en we gaan er nog jaren veel plezier van hebben.
Kortom een warme aanbeveling indien u op zoekt bent naar een vakman.

Fred van der Meulen
Fred van der Meulen

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Na de aankoop van onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een vakman die ons op korte termijn en tegen een realistische prijs kon helpen met het vervangen van onze kleine en wel erg gedateerde badkamer.

Deze zoektocht heeft helaas even mogen duren met geen tot beperkte beschikbaarheid na de bouwvak en de soms bijzondere prijsstellingen die we mochten ontvangen.

Het contact met Thijk was wat dat betreft een verademing met zijn snelle en vooral nuchtere advisering. Dit gecombineerd met een gedetailleerde, goed onderbouwde offerte en een strakke planning heeft ons over de streep getrokken om met Tegel Ambacht in zee te gaan.

Ook hier mag het resultaat er zijn!
Van binnen is een prachtige uitgebouwde badkamer met bad, toilet, wastafel met ledverlichting en hangkast gerealiseerd
Buiten de badkamer zijn nieuwe kozijnen, deuren en strak gestucte muren opgeleverd.
Ook belangrijk: de planning is gehaald (afronding voor verhuizing) en diverse onvoorziene problemen tijdens de realisatie (mbt bestaand leidingwerk en elektra) zijn tijdig gesignaleerd en netjes opgelost.

Ook een vervangactie van de wasbak (helaas ingescheurd na oplevering) na de realisatie is snel en prima opgelost.

Ik kan dan ook iedereen aanraden om met deze partij in zee te gaan.
Bedankt Thijk!