Badkamer verbouwen Hilversum

Bent u van plan om uw badkamer te laten verbouwen/renoveren in de omgeving van Hilversum? Dan bent u bij Tegel Ambacht aan het juiste adres.

Badkamer verbouwen Hilversum
Advies en ontwerp bij u aan tafel in Hilversum

Badkamer verbouwen in Hilversum?

Als ambachtelijk tegel- en installatiebedrijf zijn we helemaal thuis in het verbouwen en renoveren van uw oude badkamer in Hilversum. Daarbij komen de volgende disciplines aan bod: slopen (met beleid), leidingwerk, elektrawerk inclusief aarding, stukadoorswerk en tegelzetten. Misschien wilt u vloerverwarming? Ook een nieuw badkamerplafond met bijvoorbeeld LED-verlichting is tegenwoordig heel gewoon. Zoals u ziet hoeft u op deze manier slechts één bedrijf in te schakelen voor de renovatie van de badkamer of toilet.

Elke badkamer en toilet verbouwing van ons begint met een persoonlijk gesprek bij u thuis. Wij bespreken uw wensen en vertellen wat er technisch mogelijk is. Daar kan dan een degelijk advies en ontwerp uitkomen. Langs deze weg wordt vervolgens snel duidelijk hoe de verbouwing aan te pakken zodat we een offerte uit kunnen brengen.

Als vakhandel in sanitair en tegels verkoopt Tegel Ambacht complete badkamers rechtstreeks vanuit de groothandel. Via ons Instagram account kunt u wellicht alvast wat badkamerinspiratie opdoen. Wij leveren alles wat u nodig heeft voor uw badkamer in Hilversum. Deze producten zijn allemaal uit de professionele lijn en dus van hoogwaardige kwaliteit. Te denken aan  wastafelmeubels, kranen, wandtegels, vloertegels, badkameraccessoires en toiletaccessoires.

Ook voor de kleine kamer

Toilet verbouwen in Hilversum?

Verlangt u naar modern en fris toilet?  Tegel Ambacht kan dit voor u verzorgen. Wij zijn het aangewezen bedrijf om uw toiletruimte vakkundig te renoveren. Of u het nu zeer luxe of juist heel eenvoudig wilt en of de ruimte groot of heel klein is, wij gaan de uitdaging graag aan! Ook indien u enkel een nieuwe toiletpot of wastafel nodig heeft, staan wij voor u klaar!

Toilet verbouwen Hilversum

De voordelen van Tegel Ambacht

  • Bij ons geldt, Afspraak is Afspraak! (bij u ook?)
  • Alles in één hand: verkoop, levering, sloop en installatie
  • Één aanspreekpunt voor planning en organisatie
  • Doorgaans niet meer dan 3 mensen over de vloer
  • U wordt actief betrokken bij de verbouwing
  • Nette werkmentaliteit, elke dag opruimen
  • Samen een bevredigend eindresultaat behalen!
  • Professionele badkamer voor de komende 25 jaar

Wist u dat een complete badkamerverbouwing vaak 3 tot 4 werkweken duurt? Tip: wij verhuren mobiele douche/toiletunits.

 

Badkamerverbouwing met fiscaal voordeel

Een badkamerrenovatie kost bij ons in de meeste gevallen tussen euro 20.000,- en 30.000,- euro. Een dergelijke verbouwing is vaak te financieren omdat het een woningverbetering betreft. De rente is dan fiscaal aftrekbaar. Bovendien gaat een, door ons, vernieuwde badkamer weer 20 jaar of langer mee.

Badkamer of toilet verbouwen? Neem contact met ons op! Wij komen dan bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 035-6837766 of mail naar info@tegelambacht.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen voor het maken van een afspraak.

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk bezoek bij u thuis luisteren wij goed naar uw wensen, brengen advies uit en kunnen daarna, indien gewenst, een ontwerp maken. Het kan natuurlijk zijn dat het niet alleen gaat om een badkamerverbouwing, maar ook om bijv. de vernieuwing van uw toiletruimte. Het adviserend gesprek gaat van sloop- en leidingwerk tot de installatie van sanitair en het plaatsen van wand- en vloertegels. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen het middelpunt van de aandacht. Ook aan het zorgvuldig afdekken van toegangsvloeren en trap(pen) wordt gedacht. Tijdens het bezoek nemen we alvast wat monsters mee van diverse sanitaire artikelen, alsmede van populaire wand- en vloertegels. Voor een groter overzicht kan een afspraak gepland worden in één van de tot ons beschikbaar staande showrooms. Deze bevinden zich in diverse plaatsen en dus nooit ver uit de buurt.

Offerte

Na de bezichtiging bij u thuis in Hilversum gaan we aan de slag en maken een zeer gedetailleerde begroting waarin arbeid en materialen apart benoemd worden. Zo ontstaat er een goed beeld van wat de badkamer of toilet zal gaan kosten. Soms volgt er daarna nog een herziene begroting omdat er wijzigingen kunnen plaatsvinden in de keuze van sanitair en/of tegels. Het definitieve exemplaar wordt vervolgens geaccordeerd door beide partijen, waarna de uitvoering wordt ingepland.

Advies gesprek

Vraag een adviesgesprek aan