Badkamer verbouwen Harderwijk

Bent u van plan om uw badkamer te laten verbouwen/renoveren in de omgeving van Harderwijk? Dan bent u bij Tegel Ambacht aan het juiste adres.

Badkamer verbouwen Harderwijk
Advies en ontwerp bij u aan tafel in Harderwijk

Badkamer verbouwen in Harderwijk?

Onze vakspecialisten zijn sterk in het verbouwen en renoveren van uw oude badkamer en zorgen daarbij voor de correcte uitvoering van alle disciplines: leidingwerk, elektrawerk, aarding, stukwerk en tegelwerk. Misschien wenst u tevens vloerverwarming? Op deze manier hoeft u maar één bedrijf in te schakelen voor de renovatie van de gehele badkamer of ook toilet bij u in Harderwijk.

Om goed in kaart te brengen wat uw wensen zijn, zullen we een eventuele samenwerking dus altijd beginnen met een persoonlijk gesprek bij u thuis. Om vervolgens tot een gedegen advies en ontwerp te kunnen komen. Op deze manier weet u wat u van ons kunt verwachten, en andersom.

Vele klanten gingen u reeds voor. Lees hun bevindingen met ons bedrijf. Zijn er geen minpunten? Jawel, voor zover dit minpunten te noemen zijn: stof is onvermijdelijk, ondanks onze moderne stofafzuigapparatuur. Een badkamer verbouwen kost al gauw 3 werkweken (al die tijd geen douche).

Als sanitair- en tegelvakhandel verkoopt Tegel Ambacht complete A-kwaliteit badkamers direct vanuit de groothandel. Op ons Instagram account kunt u alvast wat badkamerinspiratie opdoen. Wij verzorgen alles wat u nodig heeft voor uw badkamer in Harderwijk. Denk daarbij aan A-kwaliteit sanitair, wandtegels, vloertegels, badkameraccessoires en toiletaccessoires.

Ook voor de kleine kamer

Toilet verbouwen in Harderwijk?

U wilt een frisse nieuwe toiletruimte?  Ook dit kan Tegel Ambacht voor u verzorgen. Bij ons bent u aan het juiste adres als u uw toilet in Harderwijk wilt renoveren. Zowel luxe als eenvoudig en groot of heel klein, wij realiseren het graag! En mocht u alleen een nieuwe toiletpot of wastafel nodig hebben, ook dit doen wij graag voor u!

Toilet verbouwen Harderwijk

De voordelen van Tegel Ambacht

  • Bij ons geldt, Afspraak is Afspraak! (bij u ook?)
  • Alles in één hand: verkoop, levering, sloop en installatie
  • Één aanspreekpunt voor planning en organisatie
  • Doorgaans niet meer dan 3 mensen over de vloer
  • U wordt actief betrokken bij de verbouwing
  • Nette werkmentaliteit, elke dag opruimen
  • Samen een bevredigend eindresultaat behalen!
  • Professionele badkamer voor de komende 25 jaar

Wist u dat een complete badkamerverbouwing al gauw 3 of 4 werkweken vergt? Omdat u dan niet kunt douchen bieden wij tegen meerprijs een mobiele douche-toiletunit aan. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar.

Badkamerverbouwing met fiscaal voordeel

Een badkamerrenovatie kost bij ons in de meeste gevallen tussen euro 20.000,- en 30.000,- euro. Een dergelijke verbouwing is vaak te financieren omdat het een woningverbetering betreft. De rente is dan fiscaal aftrekbaar. Bovendien gaat een, door ons, vernieuwde badkamer weer 20 jaar of langer mee.

Badkamer of toilet verbouwen? Neem contact met ons op! Wij komen dan bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0341-266145 of mail naar info@tegelambacht.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen voor het maken van een afspraak.

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk bezoek bij u thuis luisteren wij goed naar uw wensen, brengen advies uit en kunnen daarna, indien gewenst, een ontwerp maken. Het kan natuurlijk zijn dat het niet alleen gaat om een badkamerverbouwing, maar ook om bijv. de vernieuwing van uw toiletruimte. Het adviserend gesprek gaat van sloop- en leidingwerk tot de installatie van sanitair en het plaatsen van wand- en vloertegels. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen het middelpunt van de aandacht. Ook aan het zorgvuldig afdekken van toegangsvloeren en trap(pen) wordt gedacht. Tijdens het bezoek nemen we alvast wat monsters mee van diverse sanitaire artikelen, alsmede van populaire wand- en vloertegels. Voor een groter overzicht kan een afspraak gepland worden in één van de tot ons beschikbaar staande showrooms. Deze bevinden zich in diverse plaatsen en dus nooit ver uit de buurt.

Offerte

Na ons bezoek bij u thuis in Harderwijk gaan we aan de slag en maken een zeer gedetailleerde begroting waarin arbeid en materialen apart benoemd worden. Zo ontstaat er een goed beeld van wat de badkamer of toilet zal gaan kosten. Mogelijk volgt er daarna nog een aangepaste begroting omdat er wijzigingen plaatsvinden in de keuze van sanitair en/of tegels. Het definitieve exemplaar wordt vervolgens geaccordeerd door beide partijen, waarna de uitvoering wordt ingepland.

Advies gesprek

Vraag een adviesgesprek aan