Badkamer verbouwen Amersfoort

Bent u van plan om uw badkamer te laten verbouwen/renoveren in de omgeving van Amersfoort? Dan bent u bij Tegel Ambacht aan het juiste adres.

Badkamer verbouwen Amersfoort
Advies en ontwerp bij u aan tafel in Amersfoort

Badkamer verbouwen in Amersfoort?

Als professioneel vakhandel verkopen wij, direct vanuit de groothandel, het benodigde sanitair, elektra, tegels en badkameraccessoires. Wij werken alleen met goede kwaliteit producten welke voldoen aan de nationale standaarden.

Als gerenommeerd installatie- en tegelzetbedrijf voeren wij vervolgens alle werkzaamheden uit, zoals het slopen en strippen van de oude badkamer bij u in Amersfoort, het infrezen en monteren van de leidingen, het stukadoren en het aanbrengen van de tegels,  het installeren van eventueel vloerverwarming, het sanitair, de verlichting en natuurlijk de badkameraccessoires.

Het is belangrijk dat wij uw wensen goed in kaart brengen alvorens een begroting te maken. Ons eerste contact met u zal dus altijd beginnen met een persoonlijk gesprek om tot een gedegen advies en ontwerp te kunnen komen

Ook voor de kleine kamer

Toilet verbouwen in Amersfoort?

U denkt aan een prachtig nieuwe toiletruimte? Tegel Ambacht kan dit voor u realiseren! Bij ons bent u aan het juiste adres als u uw toilet in Amersfoort wilt verbouwen. Een grote of een kleine toiletruimte, wij verbouwen het vakkundig. Ook het installeren van alleen een toiletpot doen wij graag voor u!

Toilet verbouwen Amersfoort

De voordelen van Tegel Ambacht

  • Bij ons geldt, Afspraak is Afspraak! (bij u ook?)
  • Alles in één hand: verkoop, levering, sloop en installatie
  • Één aanspreekpunt voor planning en organisatie
  • Doorgaans niet meer dan 3 mensen over de vloer
  • U wordt actief betrokken bij de verbouwing
  • Nette werkmentaliteit, elke dag opruimen
  • Samen een bevredigend eindresultaat behalen!
  • Professionele badkamer voor de komende 25 jaar

Misschien wist u niet dat een volledige badkamerverbouwing gemiddeld 3 werkweken in beslag neemt? De meeste mensen hebben maar 1 douchegelegenheid die dan niet gebruikt kan worden.  Daarom bieden wij desgewenst een mobiele douche-toiletunit aan. Deze is per week te huren.

Badkamerverbouwing met fiscaal voordeel

Een badkamerrenovatie kost bij ons in de meeste gevallen tussen euro 20.000,- en 30.000,- euro. Een dergelijke verbouwing is vaak te financieren omdat het een woningverbetering betreft. De rente is dan fiscaal aftrekbaar. Bovendien gaat een, door ons, vernieuwde badkamer weer 20 jaar of langer mee.

Badkamer of toilet verbouwen? Neem contact met ons op! Wij komen dan bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0341-266145 of mail naar info@tegelambacht.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen voor het maken van een afspraak.

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk bezoek bij u thuis luisteren wij goed naar uw wensen, brengen advies uit en kunnen daarna, indien gewenst, een ontwerp maken. Het kan natuurlijk zijn dat het niet alleen gaat om een badkamerverbouwing, maar ook om bijv. de vernieuwing van uw toiletruimte. Het adviserend gesprek gaat van sloop- en leidingwerk tot de installatie van sanitair en het plaatsen van wand- en vloertegels. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen het middelpunt van de aandacht. Ook aan het zorgvuldig afdekken van toegangsvloeren en trap(pen) wordt gedacht. Tijdens het bezoek nemen we alvast wat monsters mee van diverse sanitaire artikelen, alsmede van populaire wand- en vloertegels. Voor een groter overzicht kan een afspraak gepland worden in één van de tot ons beschikbaar staande showrooms. Deze bevinden zich in diverse plaatsen en dus nooit ver uit de buurt.

Offerte

Na het bezoek bij u thuis in Amersfoort gaan we aan de slag en maken een zeer gedetailleerde begroting waarin arbeid en materialen apart benoemd worden. Zo ontstaat er een goed beeld van wat de badkamer of toilet zal gaan kosten. Vaak volgt er daarna nog een aangepaste begroting omdat er wijzigingen plaatsvinden in de keuze van sanitair en/of tegels. Het definitieve exemplaar wordt vervolgens geaccordeerd door beide partijen, waarna de uitvoering wordt ingepland.

Advies gesprek

Vraag een adviesgesprek aan