Badkamer verbouwen Almere

Bent u van plan om uw badkamer te laten verbouwen/renoveren in de omgeving van Almere? Dan bent u bij Tegel Ambacht aan het juiste adres.

Badkamer verbouwen Almere
Advies en ontwerp bij u aan tafel in Almere

Badkamer verbouwen in Almere?

Wil u uw badkamer en/of toilet renoveren en zoekt u hiervoor een professioneel bedrijf die dat vakkundig voor u kan verzorgen? Dan zit u bij Tegel Ambacht meer dan goed! Wij hebben in de afgelopen 25 jaar al heel veel badkamer mogen renoveren in de omgeving van Almere. Zo zijn we actief in Almere-stad, Almere-haven, Almere-buiten en nog veel meer hotspots in de omgeving. Bekijk ook onze diverse klantbeoordelingen.

Als gerenommeerd vakhandel verkopen wij, direct vanuit de groothandel, al het benodigde sanitair, elektra, tegels en accessoires. Wij werken uitsluitend met goede kwaliteit producten welke voldoen aan de nationale normen.

Als veelzijdig tegel- en installatiebedrijf voeren wij vervolgens alle werkzaamheden uit, zoals het slopen en afvoeren van de oude badkamer bij u in Almere, het voor monteren van de leidingen, het stukadoren en het aanbrengen van de tegels, het installeren van eventueel vloerverwarming, het sanitair, de verlichting en natuurlijk de badkameraccessoires.

Ook voor de kleine kamer

Toilet verbouwen in Almere?

Droomt u van een drastische toilet renovatie? Dan kan Tegel Ambacht dit voor u realiseren. Bij ons bent u aan het goede adres als u uw toilet in Almere wilt verbouwen. Het maakt hierbij niet uit of het  een kleine of grote ruimte betreft. Wij kunnen in uw complete behoefte voorzien op het gebied van sanitair, tegels en toiletaccessoires. Van het verbouwen van een complete toiletruimte tot het installeren van alleen een toiletpot, wij van Tegel Ambacht doen het voor u!

toilet verbouwen Almere

De voordelen van Tegel Ambacht

  • Bij ons geldt, Afspraak is Afspraak! (bij u ook?)
  • Alles in één hand: verkoop, levering, sloop en installatie
  • Één aanspreekpunt voor planning en organisatie
  • Doorgaans niet meer dan 3 mensen over de vloer
  • U wordt actief betrokken bij de verbouwing
  • Nette werkmentaliteit, elke dag opruimen
  • Samen een bevredigend eindresultaat behalen!
  • Professionele badkamer voor de komende 25 jaar

Wist u dat een gehele badkamer renovatie al snel 3 werkweken duurt? Vanwege het feit dat u dan niet kunt douchen kunnen wij eventueel een mobiele douche-toiletunit aanbieden. Deze zijn er in diverse uitvoeringen en per week te huur.

Badkamerverbouwing met fiscaal voordeel

Een badkamerrenovatie kost bij ons in de meeste gevallen tussen euro 20.000,- en 30.000,- euro. Een dergelijke verbouwing is vaak te financieren omdat het een woningverbetering betreft. De rente is dan fiscaal aftrekbaar. Bovendien gaat een, door ons, vernieuwde badkamer weer 20 jaar of langer mee.

Badkamer of toilet verbouwen? Neem contact met ons op! Wij komen dan bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0341-266145 of mail naar info@tegelambacht.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen voor het maken van een afspraak.

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk bezoek bij u thuis luisteren wij goed naar uw wensen, brengen advies uit en kunnen daarna, indien gewenst, een ontwerp maken. Het kan natuurlijk zijn dat het niet alleen gaat om een badkamerverbouwing, maar ook om bijv. de vernieuwing van uw toiletruimte. Het adviserend gesprek gaat van sloop- en leidingwerk tot de installatie van sanitair en het plaatsen van wand- en vloertegels. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen het middelpunt van de aandacht. Ook aan het zorgvuldig afdekken van toegangsvloeren en trap(pen) wordt gedacht. Tijdens het bezoek nemen we alvast wat monsters mee van diverse sanitaire artikelen, alsmede van populaire wand- en vloertegels. Voor een groter overzicht kan een afspraak gepland worden in één van de tot ons beschikbaar staande showrooms. Deze bevinden zich in diverse plaatsen en dus nooit ver uit de buurt.

Offerte

Na het bezoek bij u thuis gaan we aan de slag en maken een zeer gedetailleerde begroting waarin arbeid en materialen apart benoemd worden. Zo ontstaat er een goed beeld van wat de badkamer of toilet zal gaan kosten. Vaak volgt er daarna nog een aangepaste begroting omdat er wijzigingen plaatsvinden in de keuze van sanitair en/of tegels. Het definitieve exemplaar wordt vervolgens geaccordeerd door beide partijen, waarna de uitvoering wordt ingepland.

Advies gesprek

Vraag een adviesgesprek aan