Close

Badkamer & Toilet

Van advies en ontwerp tot oplevering staan onze specialisten voor u klaar. Op deze pagina leggen wij u graag uit hoe wij te werk gaan om uw badkamer of toilet helemaal naar uw smaak te maken.

Tip: bezoek ook eens onze nieuwe Instagram pagina, zeer de moeite waard voor inspiratie en de nieuwste producten!

Advies en ontwerp

Wij kunnen ons werk niet goed doen als we uw wensen niet kennen én snappen. Onze eventuele samenwerking zal dus altijd beginnen met een persoonlijk gesprek om tot een gedegen advies en ontwerp te kunnen komen. Zo weet u wat u kunt verwachten en leren wij uw wensen nóg beter te begrijpen.

Lees meer over ons adviesgesprek
Toiletverbouwing

Aan de inrichting van ons kleinste kamertje besteden we doorgaans weinig aandacht. Meestal blijft het bij het ophangen van posters, foto’s en de verjaardagskalender. Dat kan ook anders. Tegenwoordig is er zoveel op de markt om ook het toilet leuk aan te kleden, dat je een kans laat liggen als je daar niets mee doet. Je toilet als finishing touch, een kleine oase! Toiletpotten, fonteintjes en toiletaccessoires, ze zijn er te kust en te keur. Diverse stijlen kunnen aangemeten worden, van eenvoudig tot extreem luxe! Wij adviseren u graag.

Bekijk voorbeelden
Mobiele badkamer te huur

Tijdens de badkamerverbouwing bestaat voor u de mogelijk-heid om gewoon gebruik te maken van douche- en sanitaire voorzieningen. Wij verhuren namelijk tijdelijke mobiele douche/toilet-units. Deze wordt op uw oprit of voor uw voor- of achterdeur opgesteld en aangesloten met tijdelijke water-, stroom- en afvoervoorziening. 

Interesse in meer informatie?

Neem contact met ons op