Badkamer en toilet renovatie

Badkamer verbouwen Harderwijk
Van advies tot ontwerp tot oplevering

Badkamers & tegels

Van advies tot ontwerp en oplevering staan onze specialisten altijd voor u klaar. Wij kunnen ons werk niet goed doen als we uw wensen niet kennen én snappen. Onze eventuele samenwerking zal dus altijd beginnen met een persoonlijk gesprek om tot een gedegen advies en ontwerp te kunnen komen. Zo weet u wat u kunt verwachten en leren wij uw wensen nóg beter te begrijpen. Zo werken wij aan uw gewenste badkamer en/of toilet.

Een uniek toilet

Toiletverbouwing

Aan de inrichting van ons kleinste kamertje besteden we doorgaans weinig aandacht. Meestal blijft het bij het ophangen van posters, foto’s en de verjaardagskalender. Dat kan ook anders. Tegenwoordig is er zoveel op de markt om ook het toilet leuk aan te kleden, dat je een kans laat liggen als je daar niets mee doet. Je toilet als finishing touch, een kleine oase! Toiletpotten, fonteintjes en toiletaccessoires, ze zijn er te kust en te keur. Diverse stijlen kunnen aangemeten worden, van eenvoudig tot extreem luxe! Wij adviseren u graag.

Wel zo makkelijk

Mobiele badkamer huren

Tijdens de badkamerverbouwing bestaat voor u de mogelijk-heid om gewoon gebruik te maken van douche- en sanitaire voorzieningen. Wij verhuren namelijk tijdelijke mobiele douche/toilet-units. Deze wordt op uw oprit of voor uw voor- of achterdeur opgesteld en aangesloten met tijdelijke water-, stroom- en afvoervoorziening.

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk bezoek bij u thuis luisteren wij goed naar uw wensen, brengen advies uit en kunnen daarna, indien gewenst, een ontwerp maken. Het kan natuurlijk zijn dat het niet alleen gaat om een badkamerverbouwing, maar ook om bijv. de vernieuwing van uw toiletruimte. Het adviserend gesprek gaat van sloop- en leidingwerk tot de installatie van sanitair en het plaatsen van wand- en vloertegels. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen het middelpunt van de aandacht. Ook aan het zorgvuldig afdekken van toegangsvloeren en trap(pen) wordt gedacht. Tijdens het bezoek nemen we alvast wat monsters mee van diverse sanitaire artikelen, alsmede van populaire wand- en vloertegels. Voor een groter overzicht kan een afspraak gepland worden in één van de tot ons beschikbaar staande showrooms. Deze bevinden zich in diverse plaatsen en dus nooit ver uit de buurt.

Offerte

Na het bezoek bij u thuis gaan we aan de slag en maken een zeer gedetailleerde begroting waarin arbeid en materialen apart benoemd worden. Zo ontstaat er een goed beeld van wat de badkamer of toilet zal gaan kosten. Vaak volgt er daarna nog een aangepaste begroting omdat er wijzigingen plaatsvinden in de keuze van sanitair en/of tegels. Het definitieve exemplaar wordt vervolgens geaccordeerd door beide partijen, waarna de uitvoering wordt ingepland.

Advies gesprek

Vraag een adviesgesprek aan