Close

Adviesgesprek

Tijdens een persoonlijk bezoek bij u thuis luisteren wij goed naar uw wensen, brengen advies uit en kunnen daarna, indien gewenst, een ontwerp maken. Het kan natuurlijk zijn dat het niet alleen gaat om een badkamerverbouwing, maar ook om bijv. de vernieuwing van uw toiletruimte.

Het adviserend gesprek gaat van sloop- en leidingwerk tot de installatie van sanitair en het plaatsen van wand- en vloertegels. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen het middelpunt van de aandacht. Ook aan het zorgvuldig afdekken van toegangsvloeren en trap(pen) wordt gedacht.

Tijdens het bezoek nemen we alvast wat monsters mee van diverse sanitaire artikelen, alsmede van populaire wand- en vloertegels. Voor een groter overzicht kan een afspraak gepland worden in één van de tot ons beschikbaar staande showrooms. Deze bevinden zich in diverse plaatsen en dus nooit ver uit de buurt.

Offerte

Na het bezoek bij u thuis gaan we aan de slag en maken een zeer gedetailleerde begroting waarin arbeid en materialen apart benoemd worden. Zo ontstaat er een goed beeld van wat de badkamer of toilet zal gaan kosten.

De garantietermijn voor sanitair en tegels is wettelijk minimaal 5 jaar. Echter deze zal, afhankelijk van de materiaalkeuze, door ons verlengd kunnen worden. 

Werkgebied

Ons werkgebied voor het verbouwen van badkamers omvat regio ’t Gooi, zoals Hilversum, Blaricum, Laren, Loosdrecht, Bussum, Naarden. Maar ook Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Amersfoort, Utrecht, Almere, Lelystad, Baarn, Soest en Eemnes.

Interesse in een kennismaking of adviesgesprek?

Neem contact met ons op