Close

Aanbiedingen

Alle producten op deze pagina zijn nieuw of in nieuwstaat en worden geleverd inclusief de reguliere garantie. De producten zijn lager geprijsd omdat we goede afspraken hebben kunnen maken met de leverancier of bijvoorbeeld omdat een geleverd product toch niet naar smaak van de klant bleek te zijn.

Mooie compacte toiletcombinatie Rimfree, spettert niet!

Wandclosetcombinatie wit, compleet met Geberit deluxe inbouwframe, bedieningsplaat wit en zitting (softclose & quick release). 

De toiletpot is randloos en tevens voorzien van een speciale glazuurbehandeling m.b.t. extra hygiene. 

Het systeem is zo ontwikkeld dat de pot absoluut niet spettert bij doorspoelen en tóch een goede spoeling geeft met slechts 6 liter water.

Adviesprijs euro 714,32

Onze prijs euro 639,95 zolang de voorraad strekt!   


Toiletcombinatie Deluxe Rimfree met Slimseat

Wandclosetcombinatie wit, compleet met Geberit deluxe inbouwframe, bedieningsplaat wit/chroom en slanke-, softclose & quick release zitting.

Het closet heeft een strakke uitstraling, mede door de verdekte bevestiging. De pot is randloos en bevat een afneembare spoelverdeler voor gemakkelijk reinigen. 

Europese makelij, dus voldoet aan de normen en spoelt goed en volledig met slechts 6 liter water!

Adviesprijs euro 940,51   

Onze prijs euro 821,95 zolang de voorraad strekt

Douche wc Deluxe Rimfree

T.A. Luxe douche wc

De T.A. douche wc brengt wellness in de toiletruimte. Het is misschien even wennen… een wc die het onderlichaam na de toiletgang reinigt met warm water én droogt. Frisser en schoner kan eigenlijk niet!
De douche wc is randloos en heeft meerdere wellness functies, waaronder een bidetwash, ladywash en een massagestraal. Daarnaast beschikt de wc ook over een föhn en nachtverlichting

De reinigingsfunctie heeft een krachtige waterstraal waaraan lucht wordt toegevoegd, hierdoor reinigt zij uiterst effectief. Door de ingebouwde geurafzuiging zijn geurtjes ook snel verdwenen.
Dit luxe toilet wordt bediend met de bijgeleverde afstandsbediening of met de controller aan de zijkant.                                                 

Adviesprijs euro 2.117,50                                        

Onze prijs euro 1.895,- zolang de voorraad strekt.

Douche-set glanschroom

A-kwaliteit doucheset, bestaande uit: Hansgrohe thermostaatkraan met 5 jaar garantie! Glijstangcombinatie 65cm met slang 160cm en douchekop met 3 straalstanden ø10cm.

Adviesprijs euro 420,65                                                   

Onze prijs euro 389,95 zolang de voorraad strekt.

Benieuwd of we u een goede prijs kunnen bieden?

Neem contact met ons op