Close

Aanbiedingen

Alle producten op deze pagina zijn nieuw of in nieuwstaat en worden geleverd inclusief de reguliere garantie. De producten zijn lager geprijsd omdat we goede afspraken hebben kunnen maken met de leverancier of bijvoorbeeld omdat een geleverd product toch niet naar smaak van de klant bleek te zijn.

Mooie compacte toiletcombinatie Rimfree, spettert niet!

Wandclosetcombinatie wit, compleet met Geberit deluxe inbouwframe, bedieningsplaat wit en zitting (softclose & quick release). De toiletpot is randloos en tevens voorzien van een speciale glazuurbehandeling m.b.t. extra hygiene. Het systeem is zo ontwikkeld dat de pot absoluut niet spettert bij doorspoelen en tóch een goede spoeling geeft met slechts 6 liter water.

Euro 639,95 zolang de voorraad strekt

Toiletcombinatie Deluxe Rimfree met Slimseat

Wandclosetcombinatie wit, compleet met Geberit deluxe inbouwframe, bedieningsplaat wit/chroom en slanke-, softclose & quick release zitting.

Het closet heeft een strakke uitstraling, mede door de verdekte bevestiging. De pot is randloos en bevat een afneembare-, keramische spoelverdeler voor gemakkelijk reinigen. 

Europese makelij, dus voldoet aan de normen en spoelt goed en volledig met slechts 6 liter water!

Euro 821,95 zolang de voorraad strekt

Douche-set glanschroom

A-kwaliteit doucheset, bestaande uit: Hansgrohe thermostaatkraan met 5 jaar garantie! Glijstangcombinatie 60cm met slang 150cm en douchekop met 3 straalstanden ø10cm.

389,95 euro zolang de voorraad strekt.

Benieuwd of we u een goede prijs kunnen bieden?

Neem contact met ons op